Motorsport

Motorsport

I 2021 findes der mange forskelle former for motorsport. Biler af alle slags og drevet af forskellige kræfter. I dette indlæg vil jeg komme ind på nogle af de mest populære og nye former for motorsport der er opstået over de sidste år. Formel 1 er uden tvivl den ypperste når det gælder motorsport, det kaldes også for kongeklassen. Sporten har over de sidste mange år gennemgået en række regelændringer og nye hold/fabrikker er kommet til. I 2014 skete de største ændringer i formel 1 historie. Siden formel 1 startede i 1950, har bilerne kørt med ren forbrændingsmotor, men i 2014 blev introduceret hybrid power units. Teknologien i formel 1 har været med til at udvikle nutidens alm. El og hybrid biler. Samme år som formel 1 skiftede til hybrid, blev verden første fuld eklektiske motorklasse Formula E introduceret. Man kunne tydelig se, at teknologien stadig var i udviklingsfasen, for af de første 4 år af serien var man nødt til at have 2 biler og skifte bil i midten af løbet, for en bil kunne ikke klare distancen uden at løbe tør for strøm. Formula e serien viser tydeligt, at el er fremtiden for det er serien med flest bilfabrikker der stiller med et fabriksteam. De 4 store tyske Premium brands Audi, BMW, Mercedes og Porsche stiller deltager alle i serien. Udover de 4 tyske mærker deltager Nissan og Jaguar med et fabriksteam.

Motorsport

Ferraris 2014 Formel 1 bil

Leave a Reply

Your email address will not be published.